Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

Dit is de website van Hans Eijkenboom, Beeldend Kunstenaar.
Deze website werkt als een archief van het oudere werk van de kunstenaar.
De website is ook te gebruiken als een online-gallerie.

Zie voor recent werk: www.hanseijkenboom.nl

Zie voor natuurprojecten: www.vogelhotel.org


Gebruiksaanwijzing:

Kleuren.
Het werk is onderverdeeld in zes hoofdonderwerpen, n.l. Objecten, Tekeningen, Nestkasten, Reliëfs, Gadgets en Projecten. Deze hebben verschillende kleuren gekregen. Alle pagina's die verwant zijn met zo'n onderwerp hebben dezelfde kleur gekregen. B.v. alle Nestkastenpagina's zijn groen en alle Objectenpagina's zijn geel.

Navigatie.
Via de verfklodders op het palet op de Homepagina kom je op de algemene pagina's van de zes hoofdgroepen. Via de algemene pagina's kom je op de specifieke pagina's. Dit kan ook met de navigatiebalk aan de bovenkant van de pagina's.

Plaatjes.
Aan de linkerkant van de pagina's zijn de plaatjes (thumbnails) te zien. Er zijn meestal meer plaatjes op de pagina te zien dan er op het beeldscherm passen er moet dus ge-scrolled worden. Bovenaan zijn de meest recente werken te zien en onderaan de oudste.

Popups.
Als je op een plaatje (thumbnail) klikt verschijnt er een popup met een uitvergroting en vaak 1 of meer detailfoto's. De detailfoto's verschijnen in de popup wanneer je met de muis over het woord detail gaat, of als er meerdere detailfoto's zijn over het woord detail1, detail2 enz. De popup wordt weer verwijderd door op het kruisje rechtsboven in de popup te klikken.

Teksten.
In het tekstvlak rechtsonder is informatie over betreffende werk - zoals afmetingen, jaar van ontstaan en techniek - te zien. Deze info wordt zichtbaar als je met je cursor over het plaatje gaat. Algemene informatie over de werken op de gehele pagina is rechtsboven te lezen. Onder de thumbnail staat de titel van het werk.

Prijzen.
Rechts van de titel is een witte, rode of groene punt geplaatst. Door met de cursor over de punt te gaan word een tekst zichtbaar waarin de prijs van het werk wordt vermeld of verschijnt er een mededeling over het werk, bijvoorbeeld, dat het reeds verkocht is.

Witte stip.
Het werk is beschikbaar.

Rode stip.
Het werk is verkocht of via een opdracht verworven of anderszins niet meer beschikbaar.

Groene stip.
Een groene stip kan betekenen dat het werk verhuurd is, er een optie op genomen is, of dat een soortgelijk werk beschikbaar is maar niet het werk van de afbeelding. Een groene stip kan ook betekenen, (bijvoorbeeld bij de Klevers en Hangers), dat het niet helemaal duidelijk is welken items nog beschikbaar zijn. Het kan ook betekenen dat de prijs alleen op aanvraag beschikbaar is.

Meer informatie.
Voor meer informatie en andere vragen over deze site kunt u contact zoeken via e-mail via de Contactpagina, rechtsboven in de navigatiebalk. Ook kunt u telefonisch contact zoeken.

Adres.
Bezoekadres en postadres:
Hans Eijkenboom
Neptunusstraat 136
2586 GW Den Haag
070-3663509 of 06-17600829

Technische realisatie; Iwan Kros van Maurik.
Met dank aan Stroom Den Haag.